Brezplačna poštnina pri nakupu nad 50€

Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI NAKUPOVANJA V SPLETNEM ANTIKVARIATU IN STRIPARNI KNJIGOLJUB (www.knjigoljub.com)

Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošni pogoji nakupovanja v spletnem Antikvariatu in striparni Knjigoljub ter se z njimi strinja. Pogoje lahko Knjigoljub spremeni brez vnaprejšnje napovedi, zato kupcem, ki se vračajo na spletno stran svetujemo, da pogoje pred vsakokratnim nakupom preberejo ponovno. Cene izdelkov in poštnine so v evrih (EUR). Spletna stran je dostopna pod domeno www.knjigoljub.com, označena v vrhu strani z logotipom podjetja.

Naročilo zavezuje Antikvariat in striparno Knjigoljub in kupca ter ima značaj pogodbe. Vsako naročilo se skupaj z računom v podjetju dokumentira. Kupoprodajna pogodba (naročilo) se hrani v elektronski obliki pri Knjigoljubu.

Pogodba se sklene med kupcem in podjetjem:

Knjigojub, striparna in antikvariat, Staš Tajnšek s.p.

Ulica Frankolovskih žrtev 15, 3000 Celje

Identifikacijska številka za DDV: SI31464360

Matična številka: 8702250000

Transakcijski račun: SI56 0223 2026 3478 530

Za dodatne informacije smo vam na voljo: info@knjigoljub.com

NAKUPOVANJE

Knjigoljub obiskovalcem spletne strani omogoča nakupovanje knjig in stripov. Spletni Antikvariat in striparna Knjigoljub svojo ponudbo tedensko dopolnjuje. Fotografija in dejanski izgled artikla se lahko razlikujeta.

V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas obvestite najkasneje v 3 urah po oddaji naročila po elektronski pošti: info@knjigoljub.com.

V primeru, da se med nakupom pojavijo težave, nas o tem prosimo nemudoma obvestite na elektronski naslov info@knjigoljub.com.

DOSTAVA

Pri naročilih nad 50 EUR sta pakiranje in poštnina brezplačna (naročila Slovenija).

Knjigoljub bo naročeno blago odposlal praviloma v 48 urah od prejema naročila. Navedeni rok začne teči pri prejemu naročila do 12. ure še isti dan, sicer pa prvi delovni dan po prejemu naročila. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-ih urah.

PLAČILNI POGOJI

Knjigoljub omogoča nakup knjig s plačilom na TRR račun, s kreditno kartico in plačilnim sistemom Paypal.

Dokler kupnina ni poravnana v celoti, je blago last Knjigoljuba.

CENE

Cene v spletnem Antikvariatu in striparni Knjigoljub so označene v evrih (EUR).

Vse cene izdelkov v spletni trgovini so z DDV-jem. Cene na spletni strani veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo samo za nakup preko spletne trgovine. Cena, ki je navedena ob artiklu, je v času potrditve nakupa končna prodajna cena artikla in se po potrditvi naročila ne more spremeniti. Cene so priporočene prodajne cene proizvajalca oziroma distributerja ali jih ponudnik oblikuje sam.

Knjigoljub si pridržuje pravico do sprememb cen ter pravico do napake pri objavi cene.

REKLAMACIJA

Knjigoljub se zavezuje, da bo upošteval vse reklamacije, ki jih bo prejel po elektronski pošti (info@knjigoljub.com) v 15-ih dneh po prejemu blaga. Preko elektronske pošte vam bo Knjigoljub posredoval navodila za vrnitev blaga.

Blago, ki je predmet reklamacije, kupec vrne nepoškodovano in v nespremenjeni količini na naslov Knjigoljuba s pripisom “reklamacija”. Blago bomo zamenjali in odposlali najkasneje v sedmih dneh od prejema pošiljke. Knjigoljub si pridržuje pravice do presojanja upravičenosti reklamacije.

VRAČILO BLAGA

Kupec ima pravico odstopiti od pogodbe o nakupu v 15 dneh od prejema blaga, in sicer na enega od dveh načinov:

– da vrne blago v fizično trgovino Knjigoljub v 15-ih dneh po prejemu (zaprto zaradi selitve na novo lokacijo),

– ali, da o odstopu v roku 15-ih dni obvesti Knjigoljuba (info@knjigoljub.com) ter vrne blago skladno z dogovorom.

Pogoj v obeh primerih je, da blago vrne oseba nepoškodovano in v nespremenjeni količini, v obliki, kot ga je prejela. V kolikor so ti pogoji izpolnjeni, Knjigoljub kupcu povrne celotno kupnino.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Kupec na spletni strani Antikvariat in striparna Knjigoljub dovoljuje, da Knjigoljub vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja s pridobljenimi osebnimi podatki. Knjigoljub se zavezuje, da bo s podatki o kupcu ravnala v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01) ter da bo vse podatke uporabljala izključno za lastno evidenco in jih v nobenem primeru ne bo posredovala tretji osebi.

S strinjanjem s pogoji poslovanja, potrjujete, da želite prejemati e-sporočila, ki se nanašajo na ponudbo izdelkov in storitev, ki jih trži Knjigoljub. Podano privolitev lahko kadarkoli prekličete (info@knjigoljub.com). Vaše privoljenje bomo hranili 3 leta. Po izteku tega obdobja vas bomo povabili k obnovitvi privoljenja.

Podatki, ki jih zbira in obdeluje spletna stran Antikvariat in striparna Knjigoljub, se razkrijejo le v izrednem primeru, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne strani.

Ob morebitnem “vdoru” v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti.

DRUGA DOLOČILA

Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Vsi tu navedni pogoji in pravila so zavezujoči za kupca in Knjigoljuba. Vse morebitne spore bosta stranki reševali sporazumno. V primeru, da sporazuma ni mogoče doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče v Celju.

UPORABA PIŠKOTKOV

Več o uporabi piškotkov si lahko preberete na za to posebej pripravljeni strani.

Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje in vaš nakup! Hvala, vaš Knjigoljub.

  • Maestro
  • MasterCard
  • PayPal
  • Visa

KNJIGOLJUB, KNJIGARNA IN ANTIKVARIAT. VSE PRAVICE SO PRIDŽANE!