Brezplačna poštnina pri nakupu nad 50€

Dostava, plačila in reklamacije

DOSTAVA:

Na naši spletni trgovini so na voljo trije načini dostave:
– osebni prevzem v trgovini (Glavni trg 18, 3000 Celje)
– pošiljanje z DPD paketno dostavo (Slovenija, Hrvaška)
– Plačilo po povzetju z DPD paketno dostavo (Slovenija)


PLAČILA:

– Plačilo po povzetju z DPD paketno dostavo (Slovenija)
– Plačilo na transakcijski račun
– Plačilo s kreditno kartico
– Plačilo s Paypalom
– Izdamo lahko tudi e-račun za javne ustanove


Reklamacije:

Ste prejeli poškodovan paket? Je bilo vaše naročilo izgubljeno?

Za te in še več težav, vam je na voljo ekipa reklamacijskega oddelka.

reklamacije@knjigoljub.com


NEPREVZETI PAKETI
V kolikor kupec naročenih artiklov, ki so poslani s plačilom po povzetju ne prevzame v nobenem primeru, in so po preteku čakalnega roka dostavne službe DPD Slovenije vrnjeni na naslov podjetja, se le-to NE šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe.
V kolikor kupec paketa ne prevzame s tem dejanjem podjetju povzroča finančno škodo. Vse potencialne kupce pozivamo, da pred oddajo naročila preverijo svoje finančno stanje in da v primeru nezmožnosti plačila ne naročajo na spletni trgovini.
Kupec je po Obligacijskem zakoniku naročen paket dolžan prevzeti in plačati odkupnino. V primeru neprevzetega paketa stranki zaračunamo poštne in adminstrativne stroške neprevzetega paketa v skupnem znesku 10 eur. V primeru lažnih naročil bomo IP naslov predali v nadaljnjo obravnavo kot zlorabo. Naročnik se lahko pogodbeni kazni izogne z vnovično dostavo povečano za stroške vrnitve pošiljke in nove dostave. Plačilo mora biti izvedeno preko predračuna v roku 3 delovnih dni. Stranke, ki paketa ne prevzamejo in v prihodnosti ponovno oddajo naročilo v naši spletni trgovini bodo morale poravnati plačilo naročenih izdelkov predhodno oz. s plačilom po predračunu (prek upn obrazca ali spletne banke).
POMEMBNO: Za stroške neprevzete pošiljke vam bomo poslali račun, ki ste ga dolžni plačati v roku 8 dni od izstavitve. V kolikor račun ne bo poravnan se nastala situacija ureja s terjatvijo.

  • Maestro
  • MasterCard
  • PayPal
  • Visa

KNJIGOLJUB, KNJIGARNA IN ANTIKVARIAT. VSE PRAVICE SO PRIDŽANE!