Shopping Cart

O nas

Pozdravljeni v našem antikvariatu in striparni!

Naš svet so zgodbe. Te, ki so napisane med platnicami, in one, ki skačejo med stripovskimi oblački. Naša želja je vsaki knjigi najti pravo knjižno polico in par oči, ki bo z veseljem listal med zgodbami, mislimi in idejami. Vonj nove knjige je morda res poseben, a rabljene v sebi skrivajo še modrosti in občutke prejšnjih bralcev.

Začeli smo kot spletna trgovina, danes pa nas lahko obiščete in spoznate tudi osebno, v našem antikvariatu na Lilekovi ulici 3 v Celju. Odkrijte bogato ponudbo rabljenih knjig v angleškem jeziku kot tudi ponudbo knjig v slovenskem jeziku. Najmlajše bralce bodo v svet domišljije popeljale številne otroške knjige, ljubitelje stripov pa čaka največja zbirka ameriških stripov v mestu grofov.

V našem antikvariatu in striparnici, ki se nahaja v neposredni bližini Tehnoparka (nekdanje veleblagovnice T) vas bo pozdravil Staš, ljubitelj dobrih knjig, filmov in stripov, ter strastni kofetkar (ne šalimo se, če nas obiščete večkrat, vas mogoče celo povabi na kavico v eno od sosednjih kavarn). Prebrskajte našo spletno trgovino, spremljajte nas na našem Facebook profilu in nas obiščite v naših prostorih v Celju!