Brezplačna poštnina pri nakupu nad 50€

O nas

Pozdravljeni v našem antikvariatu in striparni!

Naš svet so zgodbe. Te, ki so napisane med platnicami, in one, ki skačejo med stripovskimi oblački. Naša želja je vsaki knjigi najti pravo knjižno polico in par oči, ki bo z veseljem listal med zgodbami, mislimi in idejami. Vonj nove knjige je morda res poseben, a rabljene v sebi skrivajo še modrosti in občutke prejšnjih bralcev.

Začeli smo kot spletna trgovina, kasneje smo odprli trgovino v Celju in se preselili na Pohorsko cesto 87 v Hočah, zdaj pa smo se vrnili v Celje na Glavni trg 18. Odkrijte bogato ponudbo rabljenih knjig v angleškem jeziku kot tudi ponudbo knjig v slovenskem jeziku. Najmlajše bralce bodo v svet domišljije popeljale številne otroške knjige, ljubitelje stripov pa čaka največja zbirka ameriških stripov v mestu grofov.

V našem antikvariatu in striparnici, ki se nahaja na Glavnem trgu 18 v Celju vas bo pozdravil Staš, ljubitelj dobrih knjig, filmov in stripov, ter strastni kofetkar (ne šalimo se, če nas obiščete večkrat, vam mogoče celo pripravi kavo iz kavnega avtomata, ki ga skriva v trgovini). Prebrskajte našo spletno trgovino, spremljajte nas na našem Facebook profilu in nas obiščite v naših prostorih v Celju!

  • Maestro
  • MasterCard
  • PayPal
  • Visa

KNJIGOLJUB, KNJIGARNA IN ANTIKVARIAT. VSE PRAVICE SO PRIDŽANE!